Política de privacitat

Salvador 50 Anys et informa sobre la seva Política de Privadesa respecte al tractament i protecció de les dades de caràcter personal dels usuaris i clients que puguin ser recollits per la navegació o contractació de serveis a través del lloc web www.salvador50anys.cat. En aquest sentit, el titular garanteix el compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, reflectida en la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i de Garantia de Drets Digitals (LOPD GDD). També compleix amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD). L'ús del lloc web implica l'acceptació d'aquesta Política de Privadesa així com les condicions incloses en l'Avís Legal.

Identitat del responsable
Titular: Mediacable Servicios de Producción, SL
NIF/CIF: B61948444
Domicili: Av Diagonal, 177 Planta 12
Correu electrònic: info@salvador50anys.cat
Lloc web: www.salvador50anys.cat

Principis aplicats en el tractament de dades

En el tractament de les teves dades personals, el titular aplicarà els següents principis que es regeixen per les exigències del nou reglament europeu de protecció de dades:

Principi de legalitat, lleialtat i transparència: El titular sempre requerirà el consentiment per al tractament de les teves dades personals que pot ser per a un o diversos fins específics sobre els quals et informarà prèviament amb absoluta transparència.

Principi de minimització de dades: El titular et sol·licitarà només les dades estrictament necessàries per al fi o els fins que els sol·licita.

Principi de limitació del termini de conservació: Les dades es mantindran durant el temps estrictament necessari per al fi o els fins del tractament. El titular t'informarà del termini de conservació corresponent segons la finalitat. En el cas de subscripcions, el titular revisarà periòdicament les llistes i eliminarà aquells registres inactius durant un temps considerable.

Principi d'integritat i confidencialitat: Les teves dades seran tractades de manera que la seva seguretat, confidencialitat i integritat estiguin garantides. Has de saber que el titular pren les precaucions necessàries per evitar l'accés no autoritzat o l'ús indegut de les dades dels seus usuaris per part de tercers.

Obtenció de dades personals: Per navegar per www.salvador50anys.cat no és necessari que facilitis cap dada personal. Els casos en què sí que proporcionis les teves dades personals són els següents: En contactar a través dels formularis de contacte o enviar un correu electrònic.

Els teus drets

El titular t'informa que sobre les teves dades personals tens dret a:

Sol·licitar l'accés a les dades emmagatzemades.
Sol·licitar una rectificació o la cancel·lació.
Sol·licitar la limitació del seu tractament.
Oposar-te al tractament.
Sol·licitar la portabilitat de les teves dades.

L'exercici d'aquests drets és personal i per tant ha de ser exercit directament per l'interessat, sol·licitant-ho directament al titular, el que significa que qualsevol client, subscriptor o col·laborador que hagi facilitat les seves dades en algun moment pot dirigir-se al titular i demanar informació sobre les dades que té emmagatzemades i com les ha obtingudes, sol·licitar la rectificació de les mateixes, sol·licitar la portabilitat de les seves dades personals, oposar-se al tractament, limitar-ne l'ús o sol·licitar la cancel·lació d'aquestes dades en els fitxers del titular. Per exercir els teus drets d'accés, rectificació, cancel·lació, portabilitat i oposició has d'enviar un correu electrònic a info@salvador50anys.cat  juntament amb la prova vàlida en dret com una fotocòpia del DNI o equivalent. Tens dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l'autoritat de control, en aquest cas, l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideres que el tractament de dades personals que et concerneixen incompleix el Reglament.

Finalitat del tractament de dades personals

Quan et connectes al lloc web per enviar un correu al Titular, subscriure't al seu butlletí o realitzar una contractació, estàs facilitant informació de caràcter personal de la qual el responsable és el Titular. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com la teva adreça IP, nom i cognoms, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon i altra informació.

En facilitar aquesta informació, dones el teu consentiment perquè la teva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per superadmin.es, només com es descriu a l'Avís Legal i en la present Política de Privadesa.

Les dades personals i la finalitat del tractament per part del Titular són diferents segons el sistema de captura d'informació:

Formularis de contacte: El Titular sol·licita dades personals com ara el nom i cognoms, adreça de correu electrònic, número de telèfon i adreça del teu lloc web amb la finalitat de respondre a les teves consultes. Per exemple, el Titular utilitza aquestes dades per respondre als teus missatges, dubtes, queixes, comentaris o inquietuds que puguis tenir referents a la informació inclosa al lloc web, els serveis prestats a través del lloc web, el tractament de les teves dades personals, qüestions referents als textos legals inclosos al lloc web, així com qualsevol altra consulta que puguis tenir i que no estigui subjecta a les condicions del lloc web o de la contractació.

Hi ha altres finalitats per les quals el Titular tracta les teves dades personals:

Per garantir el compliment de les condicions recollides a l'Avís Legal i a la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d'eines i algoritmes que ajudin a aquest lloc web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.

Per donar suport i millorar els serveis que ofereix aquest lloc web.

Aceptació i consentiment

Com a usuari del lloc web declares haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptes i consents el tractament de les mateixes per part del titular en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta Política de Privadesa.

Revocabilitat

Per exercitar els teus drets d'accés, rectificació, cancel·lació, portabilitat i oposició has d'enviar un correu electrònic a info@salvador50anys.cat juntament amb la prova vàlida en dret com una fotocòpia del DNI o equivalent. L'exercici dels teus drets no inclou cap dada que el titular estigui obligat a conservar amb finalitats administratives, legals o de seguretat.

Canvis en la Política de Privadesa

El titular es reserva el dret a modificar la present Política de Privadesa per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria. Aquestes polítiques estaran vigents fins que siguin modificades per altres degudament publicades.